May 7, 2011

Tilaustyönä tehty Revontuli * Custom made Revontuli

Eräs tuttavani ihastui Revontuli-huiviin jo aikaa sitten, mutta aina valitteli, ettei hän itse osaa neuloa, peruskoulussa villasukkakin valmistui kantapäähän asti ja loput teki äiti. Näitä kun nyt viime aikoina on tullut tehtyä useampikin, niin lupauduin sitten tekemään hänellekin yhden. Väritoiveena oli sininen, tuttava kun niin kovin pitää sinisestä. Ja niin valmistui sarjassaan kuudes Revontuli-huivi.
Tämäkään huivi ei siis jää itselleni, vaan pääsee maanantaina uuteen kotiin. Puikoilla on tosin jo hyvää vauhtia valmistumassa punainen huivi, mutta aika näyttää jääkö se minulle, vai saako se uuden kodin muualta.

****

A friend of mine fell in love with Revontuli shawl some time ago and always said she could never make one herself, even in school she didn't get to finish anything knitted, she made woolsocks up to heel and her Mom finished them. I've made some of these lately, so I offered to make one to her too. She wished it to be blue and so I made my 6th Revontuli shawl.

So this won't be for me (will be given to it's new owner on Monday). I have one red on the needles, so time will tell if it will be for me or not.

1 comment:

  1. Hienosti tuo huivin malli tulee esiin eri sävyillä kudottaessa.Kaunista työtä.

    ReplyDelete