December 15, 2010

Tarvikehankintoja

Tulipa taas hankittua helmiä ja tarvikkeita koruiluun. Ensin eräästä nettikaupasta tällä viikolla saapuneet helmet, valkoisia akaattinugetteja, 8mm pyöreitä sinisiä aventuriineja sekä ruusukvartsia sekä 10mm pyöreitä valkoisia helmiäislasihelmiä ja säröhelmiä.

Tänään kävin eräässä helmikaupassa ja ostin tarvikkeet työkaverin joululahjaa varten ja hieman muutakin. Yhteiskuva ei juurikaan onnistunut, tässä korean jadea, kissansilmähelmiä ja mustaa lasia, koot on 4-8mm.
Lähikuva korean jadesta. Tässä on hieman todellisempi väri kuin tuossa ylemmässä kuvassa. Keinovalossa on vaikea saada värit näkymään oikein.
Ja vielä tarvikkeita, muutama kännykkäkorunauha, korvakorupohjia, lukkoja (kaksi isoa papukaijalukkoa avainnauhoihin sekä salpalukkoja) ja siemenhelmiä. Siemenhelmiin en saanut kiiltoa ja värin vivahteita esiin vaikka miten yritin, värinä on ametisti.
 Tässä vielä kuva hankinnoista lokerikossa, jonka myös löysin :) Nyt pysyy ainakin osa helmistä paremmassa järjestyksessä, eikä tarvitse etsiä oikeita helmiä ison laatikon pohjalta.
Nyt hieman glögiä lämmikkeeksi (ulkona paukkuu 17 asteen pakkanen) ja sitten hieman koruilua.

No comments:

Post a Comment