January 16, 2011

Kaulakoru

Tämä koru on tehty jo jonkin aikaa sitten, mutta jostain syystä tämä on jäänyt kuvaamatta. Korussa on käytetty valkoista helmiäislasihelmeä, kirkasta fasettilasia ja sinistä aventuriinia. Lisäksi korussa on käytetty helmihattuja.
Lähikuvassa näkyy nuo helmihatut hieman paremmin.

Kaksi rannekorua

Hankin jossain välissä Swarovskin kristallilinkkejä ja pitihän niitäkin päästä kokeilemaan, tällä kertaa kaksirivisen rannekorun muodossa.
Toisessa korussa on fasettilasihelmiä, sinistä aventuriinia, helmiäislasihelmi ja Swarovskin korulinkki väriltään light saphire. Tämän korun annoin eilen lahjana.

Toisessa korussa fasettilasihelmiä, sinistä aventuriinia ja Swarovskin jet-korulinkki.

January 9, 2011

Rasioita paperista

En yleensä ole järin innostunut askartelusta, mutta näin eräässä blogissa kuvan ja linkkauksen eteenpäin hauskasta vaihtoehdosta esimerkiksi lahjarasioiksi, joten oli pakko päästä itsekin testaamaan!

Eli ihan tavallisesta tulostuspaperista tehtyjä rasioita, apuna käytin ainoastaan saksia ja kynää (ohjeessa käytetään myös viivainta, mutten sitä löytänyt vaan käytin ihan tulostuspaperin reunaa apuna). Halusin saada vähän väriäkin näihin, joten otin jostain vanhasta lehdestä etu- ja takakannen ja tein niistä myös rasiat! Paperiksi käy siis mikä tahansa paperi, kunhan ei ole liian ohutta ettei kasassa pysy tai liian paksua, jolloin pinta menee rikki. Kokeilin nimittäin myös paksua kartonkia mainoksen muodossa, mutta kartonki oli niin paksua, että pinta rikkoutui ja siihen jäi ikävästi nuo taitokset näkyviin.
Ohje rasioihin löytyy täältä

Muutama kirjanmerkki

Sain ensimmäisen tilaukseni ja minua pyydettiin tekemään sinisävyinen kirjanmerkki. Tällainen siitä sitten tuli.

Kivinä käytin tässä merkissä akvamariinia, tummansinistä helmiäislasihelmeä, sinistä aventuriinia ja larvikiittia sekä fasetoituja lasihelmiä. Alemmassa kuvassa värit näkyvät hieman todellisemmin kuin ylemmässä kuvassa.
Tämän tehtyäni ja laitettuani tilaajalle kuvat hän tilasikin sinisen lisäksi toisen, puna-/ruskeasävyisen kirjanmerkin. Tähän toiseen kirjanmerkkiin käytin ruusukvartsia, viininpunaista helmiäislasihelmeä, akaattia ja jaspista (Fancy Jasper) sekä fasettilasihelmiä.


Ja vielä lähikuva kirjanmerkistä. Valitettavasti en saanut akaatin ja jaspiksen ruskeaa väriä erottumaan kunnolla kuvassa.

Vielä yhteiskuva molemmista kirjanmerkeistä.

January 8, 2011

Lisää korvakoruja

Tänään teki mieli tehdä hieman pidempiä riippuvia korvakoruja, joten niitä tuli taas tehtyä muutama. Kivihelmien seurana keskimmäisiä korvakoruja lukuunottamatta on fasetoitua lasia.

Kun energiaa flunssasta huolimatta vielä riitti, niin tein vielä lisää. Keskellä akaattikorvakorut, jotka tein aimmin tekemäni kaulakorun seuraksi. Akaattikorvakorujen vasemmalla puolella on fasetoitua lasia ja oikealla hieman erilaista akaattia. Yhdessä parissa on kivihelmien lisäksi aasialasta kristallia ja lopuissa kolmessa parissa fasetoitua lasia.

Onyxia ja lasia

Vihdoinkin sain otettua tuota Onyxia käsittelyyn ja tehtyä niistä jotakin. Ensin tein korvakorut, mutta ne selkeästi kaipasi seuralaista itselleen, joten tein niihin sopivan rannekorun. Kun setti ei tuntunut siltikään kokonaiselta, tein lisäksi kaulakorun. Tuota mustaa linssin mallista lasia kun jäi muutama ylimääräiseksi, niin tein siitä vielä kännykkäkorun ja näin tuli tehtyä tämä setti. Pyöreää 12mm Onyxia ja lasilinssejä ja mustaa aasialaista kristallia.

Vielä lisää avainkaulakoruja

Tuli joulun välipäivinä tehtyä avainkaulakoruja, mutten ollut muistanut kuvata niitä. Tässä 4mm ja 6mm fasetoitua lasia ja 8mm ruusukvartsia koruvaijerissa sekä 10mm akvamariinia ja 6mm helmiäislasihelmeä linkitettynä. Akvamariinikoru myyty!

Ja vielä lasia, metallijäljitelmää ja helmiäislasihelmiä. Tässä ei kyllä värit näy läheskään oikein, kierretyt lasihelmet ovat vihreän sävyiset AB käsitellyt lehdet ja helmiäislasihelmet ovat mustanruskeita.

January 4, 2011

Akaattikaulakoru

Kaikkihan tuntevat luomisen tuskan? Tämän korun kanssa siitä ei ollut tietoakaan, sillä nämä akaattiovaalit suorastaan huusivat päästä kaulakoruksi. Akaattien välissä on 6mm aasialaiset kristallibiconet. MYYTY!!

January 2, 2011

Kirjanmerkit

Tilasin Englannista hopeoituja kirjanmerkkejä ja pitihän nekin päästä testaamaan heti niiden saavuttua. Tässä siis muutama jo valmistunut yksilö
Vielä olisi kaksi hieman erilaista pohjaa odottamassa koristeluja, mutta saa nähdä raaskinko niitä vielä käyttää.

Korvakoruja

Tuli eilen käynnistettyä korvakorutehdas, kun poistelin mm. tilauslahjana saatuja lasihelmiä ja muutamia jäljelle jääneitä kivihelmiä, sekä korvakorupohjia.

Fasettilasihelmiä ja hopeoituja helmihattuja
Kivihelmiä, helmiäislasihelmiä, lasihyrrät ja hopeoituja helmihattuja

Pitihän sitä päästä kokeilemaan myös juuri saapuneita korupohjia ja niiden kanssa fasettilasihelmiä, larvikiittia ja lumikvartsia
Pitäisi enää vain löytää/keksiä sopiva säilytysjärjestelmä noille kaikille koruille, tällä hetkellä ne riippuvat paperikassin reunassa ja odottelevat sitä fiksumaa säilytystapaa.